ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 9

Αστικός Σχεδιασμός

23/10 επίσκεψη Αχαρνών

Ημερομηνία: 
Τετάρτη 22.10.2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 9ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το πρωί της 23ης Οκτωβρίου στις 09:00 θα μαζευτούμε όλοι στον σταθμό του ΣΚΑ. Έχουμε δυο τρόπους να φτάσουμε στο σταθμό του ΣΚΑ.

Α. Με το προαστιακό τραίνο της διαδρομής  Πειραιάς-Αθήνα-Χαλκίδα

Το τραίνο περνάει από τον σταθμό Λαρίσης στης 08:40 και φτάνει σε δέκα λεπτά στο ΣΚΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν εξυπηρετεί άλλο δρομολόγιο: Το επόμενο τραίνο είναι στις 10:40. Επίσης δεν χρειάζεται ειδικό εισιτήριο. Χρησιμοποιείτε το εισιτήριο και τις κάρτες των αστικών συγκοινωνιών.

Β. Με το προαστιακό τραίνο Αθηνών  της διαδρομής  Αεροδρόμιο- Δουκίσσης Πλακεντίας-Νερατζιώτισσα-ΣΚΑ και όλους  τους ενδιάμεσους σταθμούς. Τραίνα υπάρχουν κάθε 15 λεπτά. Μπορείτε να ελέγξετε τα δρομολόγια από το site του ΟΣΕ.  

Οι αποβάθρες που θα κατέβουν στο ΣΚΑ οι δυο ομάδες είναι διαφορετικές και σε απόσταση μεταξύ τους. Επίσης δεν υπάρχει  καλή σηματοδότηση. Τα παραπάνω είναι και μέρος του προβλήματος που ζητάει την επίλυση μας.

Στην κάθε αποβάθρα θα περιμένει ομάδα διδασκόντων για να  περιηγηθείτε την περιοχή.  Στις 10:30 έξω από το σταθμό του προαστιακού (Αθηνών – Χαλκίδας) θα επιβιβαστείτε σε πούλμαν για να επισκεφτείτε τις υπόλοιπες περιοχές.

Υπολογίστε ότι θα είστε πίσω στο Πολυτεχνείο το αργότερο στης 3.00.

 

Η συντονίστρια

Νέλλη  Μάρδα

Συνημμένα Αρχεία: