Πρόγραμμα διαλέξεων Ιουνίου 2015

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 03.7.2015

Επικαιροποιημένο πρόγραμμα διαλέξεων Ιουλίου 2015 (9-7-2015)

 

Προσοχή

Τα αμφιθέατρα Τ101 & Μ318 δεν διαθέτουν projector. Όσοι σπουδαστές παρουσιάζουν σε αυτά τα αμφιθέατρα να έρθουν σε επικοινωνία με το Εργαστήριο Τεκμηρίωσης (5ος όροφος, κτ.Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 772 3739), από όπου μπορούν να δανειστούν projector.

 

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

   Ενημερώνονται οι σπουδαστές της Σχολής που πρόκειται να παρουσιάσουν τη διάλεξή τους στην προσεχή εξεταστική περίοδο ότι το εργαστήριο είναι ανοικτό από τις 9.00 έως τις 17.00 καθημερινά. Τεχνική υποστήριξη παρέχεται μόνο για τις διαλέξεις που έχουν κάνει δοκιμαστική προβολή. Οι δοκιμές γίνονται στο εργαστήριο τις ώρες που είναι ανοικτό στο κοινό.

   Είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ενός μέλους της ομάδας ή του σπουδαστή –στριας για το δανεισμό. H χρέωση και η επιστροφή του προβολέα γίνεται την ημέρα που παρουσιάζεται η διάλεξη. Ειδικά για τις διαλέξεις που ολοκληρώνονται μετά τις 17.00 δίνεται περιθώριο επιστροφής ως τις 10.00 την επόμενη ημέρα. Εάν καθυστερήσετε υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζονται με προβολέα παρουσιάσεις συναδέλφων σας.

   Για κάθε διάλεξη αναλογεί μόνο ένας προβολέας. Παρέχονται μαζί καλώδια σύνδεσης για φορητό υπολογιστή και καλώδιο για την παροχή ρεύματος (1,5 μέτρο). Δεν δανείζονται από το εργαστήριο προεκτάσεις καλωδίων ρεύματος και οθόνες προβολής, για τις οποίες αν υπάρχει ανάγκη, πρέπει να φροντίσετε εσείς ή να απευθύνεστε στον Τομέα όπου έχει δηλωθεί η εργασία.

 

Συνημμένα Αρχεία: